• April/mei 2018

De 10-minuten gesprekken zijn gevoerd, de laatste maanden zijn aangebroken! Wat is het allemaal snel gegaan dit jaar. We hebben nog leuke dingen in het vooruitzicht. Alle kinderen van groep 5 hebben zich ingeschreven voor de avondvierdaagse! Wat een feest.

De koningsspelen zijn ook erg leuk geweest. De foto's staan op de site. Wat hebben wij hard gelopen voor rijst. Dit was voor een goed doel, " de voedselbank". 

  • Februari/Maart 2018
  • De CITO's zijn voorbij en afgerond en inmiddels hebben alle kinderen hun rapport gehad. De tijd gaat hard! Wij gaan nu al beginnen aan de tweede periode. 
  • In onze klas is weer veel gebeurd. De oma van Nikki is weer terug vanuit AustraliĆ«. Zij heeft meegedaan met een zeiltocht.

Een kleine beschrijving van Nikki's oma:

Ik heb meegedaan met de Clipper Round the world race. Dit zijn 11 zeilschepen die in augustus uit Liverpool vertrokken zijn. Ik ben op 17 november 2017 naar Australiƫ vertrokken waar ik een leg 4 van de race heb meegezeild. Het was erg zwaar, maar erg leuk om mee te doen. De klas heeft mee gekeken (internet) en gevolgd. Ze hebben mij zelfs een kaart gestuurd. Nu ben ik weer thuis. Nikki weer blij! (zie fotoalbum)

Groet

Immie Greveling

Ook hebben wij afscheid moeten nemen van Luka. (fotoalbum) Hij gaat na de vakantie naar Eureka. Luka, tot ziens en veel plezier op je nieuwe school.

 

 

 

  • Januari 2018
  • Inmiddels zijn wij al weer een paar weken bezig in de klas. De CITO weken komen er weer aan. Hard werken en leren, maar ook tijd voor leuke dingen zoals het nieuwe thema van IPC "Zij maakten het verschil".  Triade heeft ook een leuke les gegeven over muziek in de klas. Er zit veel muzikaal talent in onze klas. 

  

  • Welkom in onze groep 5!

Eindelijk kunnen wij vertellen wat voor een leuke groep wij hebben. Onze groep 5 bestaat uit 28 kinderen en twee juffen. 

Dit jaar hebben wij twee nieuwe leerlingen mogen verwelkomen. Tijs en Infinity zitten nu bij ons in de groep en het lijkt wel of ze er altijd zijn geweest. Inmiddels hebben wij al veel dingen meegemaakt in de groep. Het schoolontbijt, sinterklaas, verjaardag van de juf en nu zijn wij volop kerst aan het vieren. (zie fotoalbum)

Nog een paar weken en dan is het alweer 2018! Wij van groep 5, wensen iedereen een zalig kerst en een gelukkig nieuwjaar!