Op De Rank werken het team en de ouders nauw met elkaar samen. Niet alleen wanneer het gaat om de ondersteuning van kinderen bij het leren (dat staat natuurlijk voorop) maar ook om de school te helpen om meer te zijn dan alleen een plek waar les wordt gegeven. Juist de bijzondere momenten (vieringen, feestjes en uitjes) maken het bijzonder en daarbij spelen de ouders van de Ouderwerkgroep (OWG) een onmisbare rol.

De Rank heeft een zeer actieve OWG. De ouders helpen de school op basis van hun beschikbare tijd. Een groep ouders die het bij de verschillende activiteiten ook nog eens erg gezellig heeft met elkaar en in de samenwerking met de leerkrachten.
We zijn erg blij met de OWG. Deze ouders dragen bij aan een belangrijke ambitie van De Rank: ervoor zorgen dat kinderen niet alleen kunnen leren maar later met plezier kunnen terugkijken op een, mooie, bijzondere schooltijd.

Wilt u een bijdrage leveren als ouder? Graag! Laat het weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we brengen u in contact met de voorzitter van de werkgroep.