Logo SKDH300dpi

 

 

 

In basisschool de Rank is kinderdagverblijf de Duindansers (0 tot 4 jaar) gevestigd, van Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH).
De locatie heeft een mooie, lichte ruimte binnen. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen in hun eigen speel- en ontdektuin en op het speel- en leerplein van de Rank.
KDV de Duindansers is geopend op maandag tm vrijdag van 07:00 – 18:00

BSO de Golfbrekers biedt opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar en staat in het teken van huiselijkheid, veiligheid en vrijheid.
Het activiteitenaanbod is uitdagend en brengt kinderen spelenderwijs verder in het eigen kennen en kunnen.  

Voorschoolse opvang met ontbijt

Voorschoolse opvang is elke schooldag vanaf 07.00 uur mogelijk. De kinderen eten een broodje en kunnen samen spelen. Leest uw kind graag even rustig in een hoekje een boekje? Ook dat kan natuurlijk.
De pedagogisch medewerkers van SKDH zorgen dat uw kind op tijd in de klas is.

Naschoolse opvang

De naschoolse opvang sluit aan op het continurooster.  De kinderen die gebruik maken van de naschoolse opvang worden door medewerkers van SKDH  na de les uit de klas opgehaald.  Aan de hand van een thema wordt telkens een gezamenlijke binnen- of buitenactiviteit georganiseerd.
Naschoolse opvang is mogelijk op maandag tot en met vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Vakantieopvang

In de vakanties is de BSO op alle doordeweekse dagen geopend, vanaf 07.30 uur tot 18.00 uur. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over voorschoolse, naschoolse, vakantieopvang van SKDH? Bekijk het actuele aanbod op www.skdh.nl, of neem contact op met SKDH via 0223 – 614 202 voor een vrijblijvende offerte.