Weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar! Wat is het omgevlogen. Klink op de link hieronder om de nieuwsbrief te lezen.

Alvast een fijne zomervakantie.

 

nieuwsbrief juli

Maand mei is al weer afgelopen. In deze maand is er weer een hoop gebeurd en beleefd. Dit kunt u lezen in de nieuwsbrief. 

nieuwsbrief mei

 

Beste ouders en verzorgers,

In deze nieuwsbrief kunt u weer over verschillende wetenswaardige zaken op De Rank lezen. Zowel in onze bezetting (komst juf Arjanne de Winter, terugkeer juf Manuela) als in het onderwijs (IPC voor kleuters, tutorlezen) zijn ontwikkelingen te noemen. Verder de eerste bijdrage van onze Razende Rank Reporters over het leven in groep 8, berichten over het jeugdlintje voor Lysanne de Vries en het Ouderenfonds en een artikel van Sky en Wilco uit groep 7 over de lessen over social media. Wilt u meer lezen? Klik dan op op de link.

nieuwsbrief december 2017

Het doet ons veel plezier om u de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar te doen toekomen. U wordt hierin, zoals u gewend bent, in algemene zin geïnformeerd over het reilen en zeilen van De Rank Julianadorp. Specifieke informatie met betrekking de verschillende groepen ontvangt u van de desbetreffende leerkrachten. De informatie in onze nieuwsbrieven komt vanuit het team van De Rank, maar zeker ook van kinderen en hun ouders. Zo zult u dit jaar bijvoorbeeld ook bijdragen kunnen lezen van onze Razende Rank Reporters, waarover later meer.

wilt u meer lezen klik dan op deze regel

 

 

Beste ouders,
Na 12 jaar met ontzettend veel plezier op de Rank gewerkt te hebben, is nu het moment gekomen om afscheid te nemen. Ik verlaat de Rank en ga een nieuwe uitdaging aan. Ik ga leiding gaan geven aan een trainings-, coachings- en interimbureau van stichting Kopwerk/Schooltij.
Tot afgelopen dinsdag was ik nog niet echt met mijn afscheid bezig. Het was tot dan “business as usual”. De afronding van het huidige schooljaar en de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar moeten immers gewoon doorgang vinden. Maar toen ik dinsdag op school aan kwam, de vlag zag uithangen (ja ,ja, de vlag gaat uit bij mijn afscheid……!) en ik samen met meester Fred door een ereboog van feestelijk aangeklede kinderen mocht lopen, besefte ik dat ik toch echt afscheid ging nemen van mijn vertrouwde schooltje.
Een periode van 12 jaar, een geweldige tijd met vele hoogtepunten en gelukkig heel weinig diepte punten. Samen met geweldige collega’s, lieve kinderen en aardige en betrokken ouders heb ik mogen bouwen aan een fantastische school. Een fijne school die staat als een huis........................ wilt u verder lezen klik dan op deze zin

Geboorte dochter juf Petra
Het is alweer enige tijd geleden maar op dinsdag 4 april is geboren Rosa, dochter van juf Petra en haar man André en het zusje van Art en Suus.
Mocht u een kaartje willen sturen. Het adres van Petra en André is:
Mr.Dr. Jonkerlaan 28
1761 GD Anna Paulowna

Nieuws van de medezeggenschapsraad
De voorzitster van de MR, Marilyn Pronk stopt met haar werkzaamheden voor de MR. Marjolein Knoop wordt de nieuwe voorzitster van de MR. Door het vertrek van Marilyn ontstaat er een vacature in de MR. Daarom doen we hierbij een oproep voor een nieuw lid voor de oudergeleding van de MR. Mocht u belangstelling hebben, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag voor de zomervakantie. Mochten er zich meerdere kandidaten aanmelden, worden er in september verkiezingen uitgeschreven.
We danken hierbij Marilyn hartelijk voor inzet die zij heeft gehad voor de medezeggenschapsraad van de Rank.

Bent u nieuwgierig naar de volledige nieuwsbrief klik dan op deze regel