Informatieavond over IPC
Dinsdag 21 maart is het zover. Dan vindt de schoolbrede informatie avond voor kinderen en ouders plaats. Met name de kinderen zullen u laten zien hoe ontdekkend en onderzoekend leren er op de Rank uitziet. Voorafgaand aan het informatieve gedeelte eten we samen met alle ouders en kinderen die zich hebben opgegeven. En dat zijn er ruim 150. Dus dat wordt ongetwijfeld een gezellig gebeuren.
De maaltijd begint om 17.30 uur. Einde van de bijeenkomst is ongeveer 19.30 uur.

ipc

Meester Piet
Meester Piet is onze ongeluksvogel. Hij is namelijk thuis gevallen en heeft daarbij 4 ribben gebroken. Net nadat hij weer dagelijks aan het re-integreren was. We wensen Piet veel beterschap toe.


Sporttalenten van de Rank
Op allerlei sportieve vlakken manifesteren de leerlingen van de Rank zich.
Op 15 maart jl. hebben 20 leerlingen van de Rank meegedaan aan de scholierenveldloop. Ondanks dat we dit keer geen prijzen in de wacht hebben gesleept zijn we heel trots op deze doorzetteers!
Maar liefst 80 leerlingen verdeeld over 9 teams doen er van de Rank mee aan het schoolvoetbaltoernooi. Op 29 maart en 5 april worden de voorrondes gespeeld. Op 12 april zijn de finales. Ter voorbereiding hierop wordt er door voetbalvereniging JVC op 22 maart een voetbalclinic georganiseerd.
Vanaf 28 maart wordt er iedere dinsdag van 15.30 uur tot 16.30 uur schaakles gegeven door dhr. Willem Dekker van de Helderse schaakclub. Inmiddels hebben zich 12 leerlingen hiervoor aangemeld. Aanmelden kan bij meester Bram.
Op 25 maart gaan Chris, Danny, Erik en Thorvald de eer van de Rank hooghouden op het Noord Hollands schoolschaaktoernooi in Krommenie. Veel succes mannen!!

Wilt u de hele Nieuwsbrief lezen klik dan op Nieuwsbrief