Welkom op de groepspagina van groep 8

Welkom op de groepspagina van groep 8, het laatste schooljaar van De Rank. Een vol en druk schooljaar waarbij we leren plannen en met een laptop leren werken, zodat we goed voorbereid zijn op het voortgezet onderwijs. Dat natuurlijk niet alleen want dit schooljaar hebben wij natuurlijk ook een schoolkamp en een eindmusical! 

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag krijgt groep 8 les van juf Esmée. Op de woensdag staan juf Dieke en juf Truus voor groep 8.

Dit schooljaar zijn we al fijn met elkaar gestart en hebben al veel leuke activiteiten met elkaar gedaan! 

Inoa en Melle willen jullie graag wat meer vertellen over het schooljaar groep 8 en nemen je mee in de planning van dit schooljaar. 

 

Hallo wij zijn Melle en Inoa en wij gaan jullie vertellen hoe het is in groep acht. 

In het eerste half jaar is het nog best hard werken. Zo oefenen wij op de laptop en werken we aan de typcursus. We krijgen dit jaar de topografie van de hele wereld.  Wij vinden het belangrijk dat we veel samenwerken en de band in de klas goed blijft zodat we met veel plezier naar de hogere school gaan en het leuk hebben gehad op de basisschool. Wij vinden het heel leuk dat we een eigen Bitmoji hebben gemaakt die in de klas hangt. 

In het tweede halfjaar gaan we allemaal leuke dingen doen zoals kamp en de musical. Voor de musical gaan we weel veel oefenen want we mogen hem dit jaar ook opvoeren in de Kampanje. Hiervoor gaan we zelf geld inzamelen met de weekwinkel. Dan verkopen we zelfgemaakte dingen en bakken wij wat lekkers. Dit vinden wij ook erg leuk om te doen!

Dit is het jaar in groep 8, groetjes Melle en Inoa’ 

 

Bedankt voor het lezen en hopelijk zien we je snel eens in onze gezellige klas! 

IMG_0974 IMG_0974
IMG_0942 IMG_0942
IMG_0938 IMG_0938
IMG_0927 IMG_0927
IMG_0732 IMG_0732
IMG_0648 IMG_0648
IMG_0657 IMG_0657